Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Εκμετάλλευση Ζωικών Αποβλήτων

H Easy2find Biomass and Energy παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα της διαχείρισης και αξιοποίησης των ζωικών αποβλήτων.  Η τεχνολογία που έχει στα χέρια της η εταιρεία απευθύνεται σε δήμους, βιομηχανίες και συνεταιρισμούς όπου γίνεται παραγωγή αγροτικών και ζωικών προϊόντων και υπάρχει έντονο πρόβλημα απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της παραγωγικής διαδικασίας.

Η λύση που προσφέρει η εταιρεία μας, όχι μόνο απομακρύνει μεγάλες ποσότητες ανεπιθύμητων αποβλήτων αλλά καλύπτει και μεγάλο μέρος των ενεργειακών αναγκών που έχουν τέτοιου είδους βιομηχανικές διαδικασίες. Τα ζωικά απόβλητα, περνούν από τη διαδικασία αεριοποίησης για παραγωγή ενός εύφλεκτου αερίου που ονομάζεται syngas. Το syngas στη συνέχεια χρησιμοποιείται για παραγωγή ρεύματος και θερμότητας για τη βιομηχανία. Η διαδικασία είναι φιλική προς το περιβάλλον και αξιοποιεί πλήρως τα χρησιμοποιούμενα απόβλητα, μειώνοντας δραματικά τον όγκο τους και λύνοντας το πρόβλημα της απομάκρυνσης και διάθεσής τους.

 

Οφέλη για τις βιομηχανίες και τους συνεταιρισμούς

Η λύση που προσφέρει η Easy2find Biomass and Energy, έχει πολλά σημαντικά οφέλη για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς:

  • Απομάκρυνση χιλιάδων τόνων ζωικών και φυτικών αποβλήτων το χρόνο
  • Αξιοποίηση των αποβλήτων για την παραγωγή καθαρής και σταθερής ενέργειας που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εγκαταστάσεων μίας βιομηχανίας με μεγάλο οικονομικό όφελος
  • Παραγωγή βιολιπάσματος: το κύριο υποπροϊόν της διαδικασίας είναι ένα εξανθράκωμα υψηλής απορροφητικότητας με μεγάλη περιεκτικότητα σε ενεργό άνθρακα και θρεπτικά στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λίπασμα ακόμη και σαν ζωοτροφή