Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Η Easy2Find, προχωράει στη Φύτευση και Ανάπτυξη Δενδρυλλίων Ευκαλύπτου

Η Easy2Find Biomass and Energy, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την πρώτη ύλη για τους επενδυτές Παραγωγής Ενέργειας από Βιομάζα και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε νέους αγρότες να ασχοληθούν με την παραγωγή ενεργειακών φυτών, επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στον τομέα Ανάπτυξης & Καλλιέργειας Ενεργειακών Φυτών.

Σε δικό της πλέον αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι, με δικές της εγκαταστάσεις θερμοκηπίου οι οποίες λειτουργούν ως φυτώριο, φυτεύει και αναπτύσσει γεννήτορες ευκαλύπτου, με στόχο την προσφορά ενός ολοκληρωμένου και καθετοποιημένου πακέτου υπηρεσιών που περιλαμβάνει τη διάθεση υγιών δενδρυλλίων ευκαλύπτου, εγκλιματισμένων στην τελική περιοχή καλλιέργειας τους.

Η πρώτη απόπειρα μάλιστα φύτευσης δενδρυλλίων στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, αφού κατά την πρώτη 7ετία έφτασαν στο ύψος των 40-50 μέτρων και η στρεμματική τους απόδοση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.