Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος από Φυτική Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Wood Chips, Αιθέριων Ελαίων και Pellet.

Κέρδος έως 4.000€/χρόνο/δέντρο με την Παραγωγή Βιολογικών Σπόρων

H Eucalyptus, με στόχο την ανάπτυξη ενός καθετοποιημένου συστήματος παραγωγής βιολογικών δενδρυλλίων ευκαλύπτου στο φυτώριό της και με δεδομένο ότι βιολογικό σπόρο ευκαλύπτου δε συναντάμε πουθενά στην Ευρώπη ή την Αμερική πάρα μόνο σε περιορισμένη έκταση στην Αυστραλία, αποφάσισε να καλύψει αυτό το κενό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά δημιουργώντας το πρόγραμμα Καλλιέργειας Ευκαλύπτου για την Παραγωγή Βιολογικών και Βιοδυναμικών Σπόρων στις 3 ποικιλίες (Globulus Blue Gum, Polybractea και Citriodora), τα Αιθέρια Έλαια των οποίων παρουσιάζουν το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή, αμερικανική και ελληνική αγορά, αφού π.χ. ο ευκάλυπτος Globulus Blue Gum είναι ο μόνος βρώσιμος ευκάλυπτος και χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία τροφίμων.

H Eucalyptus, σκοπεύει να διαθέσει το 30% της παραπάνω επένδυσης σε ενδιαφερόμενους επενδυτές με τη μορφή Συμβολαιακής Καλλιέργειας 15ετούς διάρκειας, αναλαμβάνοντας η ίδια όλες τις εργασίες καλλιεργητικής φροντίδας για όλα τα χρόνια της επένδυσης!
 
Το νέο πρόγραμμα της Eucalyptus για την Παραγωγή Βιολογικών Σπόρων
 
Ευκαλύπτου με υψηλές αποδόσεις που μπορούν να φτάσουν
 
έως και τις 4.000€/δέντρο/έτος !!
 
 
Εκμεταλλευτείτε τη νέα επενδυτική πρόταση και αποκτήστε

το Δικό σας Δένδρο Ευκαλύπτου με 3.500€ !!
 
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 3 στρεμμάτων κοντά στις φυτωριακές εγκαταστάσεις, όπου θα καλλιεργηθούν 250 δένδρα από κάθε ποικιλία σε κάθε στρέμμα και προβλέπετε η παραγωγή να φτάσει τα 30 - 60 γρ. βιολογικών – βιοδυναμικών σπόρων ευκαλύπτου/δέντρο/έτος, από τα πρώτα χρόνια ωρίμανσης του δέντρου.  

Στόχος της Eucalyptus, είναι να καλύψει το κενό που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά Βιολογικών Σπόρων ευκαλύπτου με την εξαγωγή τους σε Ευρώπη και Αμερική, και να γίνει η πρώτη εταιρία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο στην Παραγωγή Βιολογικού και Βιοδυναμικού Πολλαπλασιαστικού Υλικού Ευκαλύπτου. Για το σκοπό αυτό θα προχωρήσει και στην καταχώρηση των ποικιλιών ευκαλύπτου που θα παραγάγει στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων των Βιολογικών Σπόρων προς Σπορά (Plant variety catalogues, database & information systems).

Η επένδυση στην Παραγωγή Βιολογικών Σπόρων Ευκαλύπτου έχει την ιδιαιτερότητα να χαρακτηρίζεται ως πολύ χαμηλού ρίσκου αλλά παράλληλα να προσφέρει αρκετά υψηλές αποδόσεις στον επενδυτή!

Η Eucalyptus προσκαλεί επενδυτές με όραμα να βρεθούν πλάι της και στην επόμενη 3ετία, όταν πραγματοποιηθεί δηλαδή η πρώτη συγκομιδή, να ανήκουν και αυτοί στους πρώτους Παραγωγούς Βιολογικών – Βιοδυναμικών Σπόρων Ευκαλύπτου της Ευρώπης!