Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος από Φυτική Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Wood Chips, Αιθέριων Ελαίων και Pellet.

Καλλιεργήστε Ευκάλυπτο και κερδίστε έως 1.100€ το χρόνο ανά στρέμμα

H Easy2Find Biomass and Energy, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και προτείνει ένα νέο επενδυτικό πλάνο που απέχει πολύ από τα καθιερωμένα! Η νέα επενδυτική πρόταση αφορά στις Ενεργειακές Καλλιέργειες και συγκεκριμένα στην Καλλιέργεια Ευκαλύπτου.

Αγροτεμάχια που μέχρι τώρα ήταν μη αξιοποιήσιμα, πλέον αποκτούν αξία και εξασφαλίζουν ένα σημαντικό και σταθερό ετήσιο εισόδημα στον καλλιεργητή - επενδυτή για τα επόμενα 20χρόνια!

Η εταιρία μας προσφέρει Συμβολαιακή δέσμευση απορρόφησης της παραγόμενης ποσότητας για 20χρόνια, με εξασφαλισμένη και σταθερή τιμής αγοράς στα 50€ ανά τόνο ξηρής μάζας.

Οι εξαιρετικές στρεμματικές και κατ’ επέκταση οικονομικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ελάχιστη προσωπική απασχόληση που απαιτεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια, δημιουργούν μια ιδιαίτερα δελεαστική επενδυτική πρόταση.

Επενδύστε και εσείς στην καλλιέργεια Ευκαλύπτου και εξασφαλίστε το αύριο!

 

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Καλλιέργειας της εταιρείας μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε απο κοινού το επενδυτικό σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

 

Επισκεφθείτε την κατηγορία Καλλιέργεια Ευκαλύπτου και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα μας τα προγράμματα.