Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

1ο Δελτίο Τύπου Eucalyptus

Δελτίο Τύπου

«Η Eucalyptus συνεχίζει την ενημέρωση σε όλη την Ελλάδα για το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα ενεργειακών καλλιεργειών»

 

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2014

Η Eucalyptus, θυγατρική της Easy2Find Biomass and Energy προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή τροφοδοσία σε πρώτη ύλη των μονάδων παραγωγής ενέργειας από φυτική βιομάζα, συνεχίζει να ενημερώνει δυναμικά σε όλη την Ελλάδα με παρουσιάσεις, ομιλίες αλλά και προσωπικές συναντήσεις, για το επενδυτικό πρόγραμμα συμβολαιακών καλλιεργειών ενεργειακών φυτών - Ευκαλύπτου.

Με αυτό τον τρόπο, η Eucalyptus ενημερώνει αγρότες αλλά και όσους θέλουν να επενδύσουν στην ενεργειακή καλλιέργεια, δίνοντας νέα πνοή στη μέχρι τώρα έννοια της αγροτικής καλλιέργειας και ενισχύοντας το δεύτερο πυλώνα ανάπτυξης στην Ελλάδα (Αγροτική Ανάπτυξη).

Αγροτεμάχια που μέχρι τώρα ήταν μη αξιοποιήσιμα, πλέον αποκτούν αξία και εξασφαλίζουν ένα σημαντικό και σταθερό ετήσιο εισόδημα στον καλλιεργητή - επενδυτή για τα επόμενα 20χρόνια.

Η εταιρία Eucalyptus προσφέρει συμβολαιακή δέσμευση απορρόφησης της παραγόμενης ποσότητας για 20 χρόνια, με εξασφαλισμένη και σταθερή την τιμή αγοράς για κάθε τόνο ξηρής μάζας.

Οι εξαιρετικές στρεμματικές και κατ’ επέκταση οικονομικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ελάχιστη προσωπική απασχόληση που απαιτεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια, αφού η Eucalyptus αναλαμβάνει τη διαδικασία φύτευσης & κοπής, δημιουργούν μια ιδιαίτερα ελκυστική επενδυτική πρόταση.

Η εταιρεία, σύντομα θα διαθέτει και πλατφόρμα ενημέρωσης (www.eucalyptus.gr) με σκοπό τη διάδοση της απαιτούμενης τεχνογνωσίας & επιμόρφωση των καλλιεργητών - επενδυτών Ευκαλύπτου.

Επενδύστε και εσείς στην καλλιέργεια Ευκαλύπτου και εξασφαλίστε το αύριο!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.easy2find.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9600575 & 6944056436 για να μάθετε τα πάντα, για όλα τα επενδυτικά μας προγράμματα.