Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος από Φυτική Βιομάζα και Στερεά Αστικά Απόβλητα

Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Wood Chips, Αιθέριων Ελαίων και Pellet.

Ευέλικτες επενδυτικές προτάσεις στην Καλλιέργεια Ευκαλύπτου!

Η Easy2Find Biomass and Energy δημιούργησε την Eucalyptus, την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο με σκοπό την παραγωγή Βιομάζας. 

Στόχος, είναι η καλλιέργεια 40.000 στρεμμάτων, από τα οποία τα 10.000 θα δοθούν με τη μορφή Συμβολαιακής Καλλιέργειας. 

Για το λόγο αυτό, η Eucalyptus δημιούργησε νέου τύπου ευέλικτες επενδυτικές προτάσεις, που απευθύνονται τόσο σε επενδυτές, όσο και σε αγρότες. 

Αγροτεμάχια που μέχρι τώρα ήταν μη αξιοποιήσιμα, πλέον αποκτούν αξία και εξασφαλίζουν ένα σημαντικό και σταθερό ετήσιο εισόδημα στον επενδυτή - καλλιεργητή για τα επόμενα 20χρόνια, με Συμβολαιακή δέσμευση απορρόφησης της παραγόμενης ποσότητας και σταθερή τιμή απορρόφησης στα 50€ ανά τόνο ξηρής μάζας.

Πιο συγκεκριμένα, σε πεδινή περιοχή μπορούν να καλλιεργηθούν έως και 800 δενδρύλλια/στρέμμα, τα οποία θα μας αποφέρουν εισόδημα περίπου 1.700€ / στρέμμα, σε κάθε κοπή (για καλλιέργεια 2ετούς απόδοσης).

Όσον αφορά το κόστος της επένδυσης, υπολογίζεται πως κάθε δενδρύλλιο μπορεί να κοστίσει από 1,20€ - 1,50€ ανάλογα με το μέγεθος, την ποικιλία κλπ.

Η Eucalyptus, είναι παρούσα σε όλες τις φάσεις τις καλλιέργειας. Εκτός της προμήθειας των δενδρυλλίων, δύναται να προμηθεύσει προϊόντα όπως λιπάσματα, να δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την προετοιμασία του εδάφους, να πραγματοποιήσει εργασίες προετοιμασίας κλπ. Εναλλακτικά, τη διαδικασία μπορεί να φροντίσει ο καλλιεργητής, αρκεί να τηρούνται οι προδιαγραφές καλλιέργειας, όπως αυτές ορίζονται από την εταιρεία.

Οι εξαιρετικές στρεμματικές και κατ’ επέκταση οικονομικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ελάχιστη προσωπική απασχόληση που απαιτεί η συγκεκριμένη καλλιέργεια, δημιουργούν μια ιδιαίτερα δελεαστική επενδυτική πρόταση. 

 

Επενδύστε και εσείς στην καλλιέργεια Ευκαλύπτου και εξασφαλίστε το μέλλον!

 

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Καλλιέργειας της εταιρείας μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε από κοινού το επενδυτικό σχέδιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.