Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Λιάσκος Σταμάτης - Γενική Διεύθυνση

Ο Λιάσκος Σταμάτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραπετσώνα Πειραιά και έχει καταγωγή από τη Χώρα των Σφακίων Κρήτης. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός, με ειδικότητα Μηχανικός Δοκιμών Αεροσκαφών. Επί σειρά ετών, εργάστηκε στο τάγμα συντηρήσεως αεροπορικού υλικού της αεροπορίας στρατού στο Στεφανοβίκειο Λάρισας, σαν μηχανικός δοκιμών στα ελικόπτερα. 

Αργότερα, εργάστηκε στον όμιλο Βαρδινογιάννη στο εργοστάσιο της Motoroil στην Κόρινθο ως Μηχανικός Παραγωγής, και όταν δημιουργήθηκε το τμήμα εμπορίας και διακίνησης καυσίμων της Avin oil, ανέλαβε υπεύθυνος Τεχνικής Ανάπτυξης Πρατηρίων, με αρμοδιότητα την κατασκευή των σταθμών ανεφοδιασμού σε όλη την Ελλάδα. Όταν δε, ο όμιλος ανέλαβε την τροφοδοσία του αμερικανικού στόλου με καύσιμα, εργάστηκε επί σειρά ετών στην Αμερικανική Βάση του Ελληνικού, ως υπεύθυνος Διακίνησης και Ποιότητος Καυσίμων στην πίστα του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια, διατέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος σε ανώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες, με αντικείμενο την κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών κτιρίων και μεμονωμένων κατοικιών.

Είναι δε, ένας εκ των εμπνευστών του "Προγράμματος Δήμητρα".

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

phone 6944056436 - 2731073332
mail sliaskos@easy2find.gr
skype lgstamatis